Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



1,2,3.. say i like you!
Friday, 28 October 2011 | 11:21 | 0 comments
post kali ini...ditujukan kepada...dot dot dot...
ramai sangat laaaa....jom terjahhhhhh...

waitt!!untuk keselamatan anda,klik play...

hey,,enjoy.. ^^

yesterday was my birthday...
my birthday with nur aisyaa..
today is adik Shuhada's birthday...
happy birthday lil' sis..

sebenarnya...alia nak ucapkan terima kasih..
kepada warga muka buka,
twitter,blogger,
and teman-teman yang ada num alia...

orang pertama yang wish alia ialah warga twitter...
alia tak bape ingat namanya... =(
huhu..yang kedua punn warga twitter jugak...
yang ketiga ni,my boyfie...hehehe..

tapi orang pertama yang wish exactly on my birthday is aina...
ma kaceh kawannnn!! always love u,dear..
dia ada wat satu post ni...kalau rasa nak tengok,klik HERE..
sweet sangat...thanks aina...

semalam,alia bersemangat sangat-sangat nak online...
7.30 pagi alia dah online...alia tengok wall alia penuh sangat laa...
alia nak tulis nama diorang pun bukannya alia ingat semuanya...
woo..woo...takpelah..
alia nak buat satu list saudara-mara alia je..

terima kasih kepada: 

-> kak ayuni
-> abang ridzwan
-> abang rizal
-> amani
-> kak alang
-> kak siti
-> kak angah
-> kak efi
-> abang awi
-> hafizuddin [sebaya]
-> abang amy
-> mak miah

hmmm..tu jelah kott...tak ramai punn,,
yeahh..i know..
warga blogger pulak:


 tu dua je laa...huahuahua... >.<  
warga twitter saya lupa habes... sorry ea?
ni kawan-kawan yang menghantar pesanan ringkas [SMS]

-> aina
-> vithya
-> zikry

tak ramai annn? awww..ni sorang yang call saya masa saya nak lunch..


awww... ma kaceh korang suma.. sayang korang! sangat-sangat-sangat-sangat! hahaha..

     <3