Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



ORANG MISTERI..
Friday, 14 October 2011 | 17:05 | 1 comments
hye dan ASSALAMUALAIKUM kepada semua bloggers!

~ pintaku padamu sayang 
bawalah pulang hatiku
moga kan selamanya
engkau bertakhta dijiwaku ~

ceh,ceh..nyanyi pulak alia ni..hahaha..
korang nak taw x alia ada terlibat dalam lakonan...
untuk hari kanak-kanak..
fuhh...gila banyak masalah time latihan...
gila seyyhh...
[erk!sorry..terkeluar tajuk pulak..]

heheh...alia ada benda nak cite ni!!
pay attention please!
okeyh..dengar sini...

haritu, [dah lama dah]
ada orang message alia kat phone...
alia x balas sebab x da kredit time tuhh..

pastu baru-baru ni dia SMS lagi...
dia tanya alia g sekolah x esok? [hari rabu 12 oktober]
alia x balas sebab malas...

pastu hari rabu tu,dia suh alia jumpa dia kat bilik guru...
tapi alia x g pasal alia nak men futsal time tuhh..
keesokan harinya,budak tu SMS lagi..
dia ckp hai alia...

alia x balas...
malas ah nak layan..
pastu dia suh alia jumpa dia kat dewan jap...
alia tgh free so alia g je ah dengan shahirah..

tgk-tgk tu nadir..
pelik ah kitorg...
takkan tu dia..
kitorg tnya dia ada phone ke,
kawan dia kata x da...

fuhh..seram seyyhh !!
sape ah kan budak bertuah tuh?
huhu..
alia ase dak-dak 6C...

budak tuh mesti dak sekolah alia punya..
pasal dia taw nama alia...
yg alia pliknya,
alia SMS dia tnya tuh sape..
dia tak jawab..

menyakitkan hati je !
taw tak,alia call dia tak answer..
pastu g wat misscall lak tuh..
memang bengang lah alia ngan dia...

alia harap alia taw sape dia sebelum akhir tahun..

p/s:jgn gtaw cikgu taw alia bwak phone g sekolah! ngeh ngeh..
btw,alia tgh exam nihh,,huhu..da abes UPSR punn nak peksa g!!
penat seyyhh...hehe..anyway,doakan alia dapat 5A's UPSR
n mumtaz 95% PSRA keyh? thanks !!