Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



awak,janganlah nangis lagi.. :'(
Monday, 14 November 2011 | 17:35 | 2 comments
yeahh..korang nak taw tak,cerita tentang alia kali ni?ini reality taw?
ok..ceritanya begini...

SELASA, 1/11/2011

time lepak kat kelas,tetiba hadi call alia..
budak tu sengaja je call..takde pape sebab..
alia angkat je,dia letak lah..huh..teukk.. -__-
pastu alia bengang dengan dia,alia kua kelas..nak cari dia..
time tu takde cikgu..so main kua je laa..
tengok-tengok dia ada kat depan kelas 6C..
tu kelas boyfie alia..LOL
pastu alia nampak hadi,alia tanya dia nak apa..
call-call orang..pastu dia tak ngaku dia call alia..
perghh..teruk betul..
alia pun cam marah la dia..pastu ke depan..ke depan..
sampailah tul-tul kat depan pintu masuk kelas 6C..
my boyfie ada kat meja guru...takde cikgu gak kat kelas dia..
alia marah lah si hadi tu...farhan pun sama je..
menyakitkan hati je kot...time tu alia ada dengan shahirah..
shahirah cakap boyfie alia jealous..
alia time tu agak cemburu nan dia atas sebab-sebab tertentu..
so alia x kesah lah dia nak jealous ke tak..
tapi alia tak sampai hati la nak buat dia gitu...
alia pun cakap lah nan kawan alia yg alia nak jumpa dia..
alia jumpa lah dia kat depan tandas ..
tanya lah dia 'wei kau marah ke?'
dia kata x..time tu muka dia merah,bhai..huhuhu!
alia pun kata..ok lah..pastu terus turun..wahahaha..
tamatlah hari tersebut..hahaha..

RABU, 2/11/2011

aina tak datang A.K.A. ponteng sekolah.. lol
hukhuk ! pagi tersebut nazriezal mau jumpa saya.. [bangga seketika]
then,kitorang dating depan kelas kosong sebelah kelas alia..
pastu dia datang nan kawan-kawan dia...pastu tataw nak cakap pape...
kawan-kawan dia tu "sembunyi" konon dalam kelas..
intai adalah..time tu kawan-kawan alia tanak masuk x campur..
diorang kasi chance laa..pastu alia tanya dia kenapa?
dia cakap takde pape..alia tanya skali lagi..
takde pape? pastu dia cakap ha'ah...
alia marah lah gak..alia terus blah..muka stress je..hahaha
pastu kawan alia tanya alia dia cakap apa?
alia katalah dia kata takde pape..
diorang agak marah..alia malas lah nak layan..
pastu alia n shahirah cabut g pusat sumber..lantaklah cikgu marah ke tak..
alia tak nak layan diorang..diorang cakap nazriezak nak jumpa..
alia wat dek je...ah , lantak kau lah..tadi x de pape nak cakap..

pastu diorang cam rayu kat alia..alia pun dengan berat hatinya pergi jumpa dia..
kat tempat biasa..depan tandas..teruk betul...alia sampai takdek sesape pun...
rupa-rupanya kat depan makmal kom..
alia jalan lembab-lembab..wahahaha.. [slowmotion]
sampai kat sana,aiman suh alia jumpa dia..
alia jalan ke arah dia..makin dekat..and,stop!
dekat lah gak..hukhuk ! ulang suara , *DEKATLAH GAK*
dia nangis time tu..tapi alia wat dek je..
pastu diorang suruh alia minta maaf..alia tanyalah, 'aku ke yang kena minta maaf?'
last-last nazriezal yang minta maaf..alia ok je..

and then,diorang tinggalkan kitorang berdua..wow.. BERDUA tu..hahaha
dia minta maaf..time tu alia kat tangga..muka dia memang nampak ikhlas lah time tu..
rasa nak nangis pun ada.. :'(
tapi kawal je lah emosi..muka dia sweet lah time tu! memang cair lah..haha
pastu kitorang turun bawah..time tu alia dgn kawan-kawan pun lepak la kat pustakaan..
alia ajak puteri jumpa dia..alia nak cakap 'something'...
pastu kitorang jumpa dia..
di sebabkan my boyfie ni ex playboy, alia kena lah kawal sikit..
alia minta tolong aiman suh kawal dia jangan kasi tu sangat..
*buat buat paham je la k? ;)
aiman cakap ok..pastu kitorang kira dah berdamai lah tu..
sebelum alia balik,aiman pass-kan gelang yang nazriezal nak kasi..
colour merah + putih..cantik gak.. ^^
alia nak cakap thank you tapi tak jadi...
sebab aiman tu la...dia cakap..
amek jangan tak amek..simpan jangan tak simpan..
alia kelu lah pulak.. lol
alia balik je lah rumah..tapi kan,alia pakai lah..hahhaa

KHAMIS, 3/11/2011

saya taktaw..saya tak datang sekolah..lai..lai..lai..next day..

JUMAAT, 4/11/2011

kitorang berkumpul kat dewan...ada penilaian ko-kurikulum.. [ahh , i hate it!]
kitorang kira markah suma..alia dapat 79.5%.. damn gila !! ahh !! shit !! [sorry]
pastu kan..alia ada kat atas..depan bilik guru..
alia nampak nazriezal dok men handphone..
puteri cakap dia men benda benda yang tu..
*buat buat tahu je k? ;)
alia agak kecewa..alia ngadu lah kat aiman tu..
dia pun g tengok nazriezal dgn puteri sekali..
tetiba puteri suh alia nangis..
alia mana pandai.. alia just berlakon laa..
dia masuk lah kelas alia..nak pujuk..
alia suh dia belah..banyak kali..
maybe dia terasa..dia pun nangis laa..[cam drama la pukak!]

pastu alia nak cakap nan dia..alia minta nak jumpa kat pondok kat padang..
dia pulak cakap nak jumpa kat pondok kat depan sekolah pra..
der,memang taklah aku nak g sana!
kawasan tu terlalu umum laa.. :/
last-last puteri ajak nazriezal g kat pondok yg kitorang tengah tunggu tu..
pastu diorang bagi ruang kitorang nak berbincang.. [konon!]
padahal diorang mengintai kitorang..huh ! teruk..
pastu paparazzi tu [diorang suma la] , g tangkap gamba kitorang..
perghh.. teruk gila laa..
alia tak leh nak gtaw apa yang kitorang cakap..sebab itu private laa..
hahhaa.. sorry k?
rasanya,tu je lah yang terjadi.. lol

hahhaa..okey..bye-bye..
~assalamualaikum~

sampai sekarang alia still pakai gelang tu.. fewwiitt !! hhaha.. ;)