Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



cikgu , i beg you !
Monday, 14 November 2011 | 17:35 | 0 comments
assalamualaikum ..
okey , straight to the point ..
i'm damn sad ..
hmmm .. reasons ?
refer to the title : "cikgu , i beg you !"
okey .. macam ni ceritanya ..
about my relationship dengan Mr. N , ramai cikgu dah bau ..
gosh ! damn gila kott .. cikgu cam asyik kawal kitorang ..
pastu semalam alia agak marah kat shahirah .. reasons ?
okey .. maybe coz semalam dia terpukul kepala Mr. N ..
yeahh .. maybe tak cukup kannnn ?
okey , ada lagi .. apa dia ?
gosh ! secret .
hmmm .. alia kena dengar Ckg. Nasir bagi nasihat ..
heh , yang tu alia tak kesah .. ni makin ramai cikgu taw pasal kitorang ..
nak jumpa pun susah .. damn gila !
ya Allah ! mmg tak tahan lah time tu .. sabar je laa ..
then , Mr. N dengan geng dia ada lalu depan kelas alia ..
alia pandang diorang .. tetiba alia rasa macam nak pitam kat situ !
astaghfirullahalazim .. Mr. N jeling kat alia ..
rasa cam nak nangis .. :'(
sebenarnya , alia x nampak pun dia jeling kat alia ..
alya and isma yang cakap camtu ..
alia pun buat macam tak de pape ..
tapi rasa sedih memang tak boleh pergi camtu je ..
memang ada side effect .. time tu kitorg kena check everything untuk hari graduasi ..
pastu , time tengah check ini itu , datanglah irfan ..
guess what ? dia tanya alia Mr. N tanya alia suka dia tak .
alia cuak dah .. urgh ! alia cakap lah suka ~ kenapa ?
alia tanya Mr. N ok x ?
dia cakap ok .. then , dia datang lagi dengan soalan yang baru ..
dia tanya : naz tanya kenapa kau tak nak layan dia ?
perghh .. alia cakap laa alia bukan taknak layan ..
tapi , cikgu dah ramai yang tahu ..
taknak lah semua cikgu tahu .. then dia datang lagi ..
soalan yang buatkan alia hampir pitam .. dia tanya alia nak CLASH ke ?
astaghfirullahalazim ! alia cakaplah : tak ~ time tu memang dah nak nangis dah taw ..
pastu kitorang pun jumpa kat depan kelas kosong .. shahirah suruh kitorang masuk bilik tu pulak ..
alia masuk je laa .. tak cakap pape pun .. lidah alia dah kelu .. T.T
then , cikgu Ruth Lee nampak kitorang .. ngamuk ah cikgu ..
reasons ? alia and shahirah ponteng kelas .. grr ..
bengang pulak rasa .. cikgu tu bukannya ajar pape ..
time tu pun takde wat pape .. aiyyyooo ..
mmm .. tu je lhaa ..
bye .. ~assalamualaikum~

cikgu tu memang tak berapa nak suka kitorang ..
kitorang pun langsung tak suka cikgu tu ..
cikgu tu pilih kasih .. dia sayang anak murid dia je ..
iaitu budak - budak 6A .. tapi pelajar kelas tu , teruk ..