Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



Done editing !
Thursday, 29 November 2012 | 11:39 | 0 comments
Hello assalamualaikum . Good morninggggg hihihi . Semangat nak update blog . Sebenarnya , this is my first blog tapi dah lama gila tak guna sebab blog ni ada banyak kenangan pahit . Malas nak guna takut terkenang - kenang . Tapi tu lah . Tetiba terbuka pintu hati ni nak update blog ni . So i cari blogskin baru and jumpalah yang ni . Tadaaa tapi i banyak edit sendiri . Mwehehe but credits still ada okay ! Hmm tetiba rasa malas nak update dekat blog lama . Haih apalah i ni .

Semalam kan , i otp dengan aisyaaaaa hahahaha sakit telinga dengar dia menjerit . Semangat sangat bercerita pasal crush baru dia . Bergaduh sana sini . Ish apalah diorang ni hahaha . Alia cerita pasal kawan baru alia . We ada skype that day . Ohmygoddddddd he is comel . Okay kidding ! Oh i am bored . Nak tulis pasal crush lah . Hahaha tapi takut dia baca . (bajet dia nak sangat baca blog alia yang tah pape ni -.-)

Dear crush ,
sincerely , me .

Omg tetiba je letak gambar tu . Hahahaha but seriously , so true !!! Ok ok taknaklah . Tak best lah sebab crush je pun . Bukan boyfriend alia pun . Talk about boyfriend , my friends ramai yang dah jumpa bakal suami . Wkwkwk . Semua power - power punya . Alia ? Harapan ~ I tak berminat nak cari boyfriend now . Too young . I tak rasa i faham pun apa maksud cinta itu . Hehe silly me . No , i'm serious . Lagipun malulah hahahah alia malu dengan lelaki . Lol okay saya tipu je .

Alia memang banyak cakap , periang , happy , moody , etc . Tapi in real life , siapa yang tahu perangai alia ? Okay sejujurnya bila alia nak jumpa someone yang alia tak pernah jumpa (even dalam twitter rapat gila nak mampusss) , alia malu gila . And tiba - tiba boleh jadi pendiam gila macam orang bisu pun ada jugak . Hm okay dah tak ada modal nak cakap pasal apa . Laparlah nak pergi cari makanan sekejap . Hihi byee , assalamualaikum . xx