Hello. I'm not hoping anything. You can Follow or back to your own Dashboard
My Life

Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome


Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti



Syed Ameerul Aiman Ashraff AlBukhary
Monday, 3 December 2012 | 15:56 | 0 comments
 

Ke hadapan Syed Ameerul ;

Hahahahahahhahahaha haluuuuuu ~ Okay blog update for today is ............. tadaaaaaa! Ameerul . Hahahahhaha nama dia kemain panjang lagi woi . Okay , nak cerita pasal keling yang sorang ni . First impression ;

- annoying much
- bajetnya mamat ni
- tak makan lesen apa

Hahahahah okay jahat , kan ? Tapi kita start rapat since that stupid conflict between you , me , luqman , and your crush . And that conflict berpunca daripada i call you 'papa' . What the hell , that is so meaningless . Haih , ramai okay orang yang salah faham . Antaranya , luqman , damia , anis , ahhhh ramai lagilah . Wtv i don't care . -.- zzz the fact is kami hanya kawan . Kawan baik . Hahahah yalah kot . Omg , i still hate that stupid fucking conflict man .__.

And and , ada satu pagi tu you text i pukul satu kata nak hantar gambar . Sumpah bengong gila . Nasib baik you tak hantar lagi gambar hantu tu . Ish tah pape je . Well knowing you is the funniest thing i'd ever do . Mind my language pls . 

Oh and just now . You helped me on this one guy . Yang tiba2 confess suka kat i . Eww so not matured . Haha kidding . You did gimme some advice . Hahahahah papa mithali . Uuuuu and you tak berkat . Okay , yang ni kita je faham xD 

*saja je selit gambar aku wkwkwk*

Okay , i don't know what else to say bro . I suka kawan dengan you . I suka jadi anak you . Hahahah wth . Sweet kan , i update for you ? Okay lah @SyedAmeerul_ , good luck for your ambition . A pilot - to - be , huh ? I'll always support you . Cewaaaaaaahhh .

Sincerely ,
Alia Qamelia